Analistenkorps rekent op omzetgroei RF Industries

RF Industries gaat komende maandag haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. De omzet van het bedrijf uit San Diego over dit jaar komt uit op 73.83 miljoen dollar. Zo blijkt uit de meeste recente rondgang langs de analisten. Dit is vrij beperkt meer dan de totale opbrengsten over 2022 toen de omzet 72.17 miljoen dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten RF Industries in beeld plus taxaties 2023

beurskoers

De analisten rekenen voor 2023 op een nettowinst van 2 miljoen dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 14 cent verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 21.79 te liggen.

Dividendbetalingen door het bedrijf worden niet verwacht. Het doorsnee dividendrendement van de elektronicasector ligt op een zeker aantrekkelijke 3.17 procent. Het is de verwachting dat het bedrijf op cent een interim-dividend van 2 cent uit zal gaan keren.

De totale marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 31.09 miljoen dollar.

Historische koersen RF Industries afgelopen 17 jaar

beurskoers rfindustries

Afgelopen vrijdag sloot het aandeel op 3.05 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.